Over ons

Wie zijn wij:

Wij zijn Cédric en Maud. Samen delen we onze passie voor paarden, en deze delen we ook graag met jullie! Cédric zit al heel zijn leven tussen de paarden en geeft al enkele jaren ponylessen en ponykampen. Ik ben ook al mijn hele leven bezig met paarden en heb er altijd van gedroomd om hier mijn beroep van te maken.

Toen ik zag hoe Cédric de lessen en kampen verzorgde en met de kinderen omging sprak mij dit ook meteen erg aan. We begonnen dan ook samen steeds meer te fantaseren over hoe we hier ons werk van zouden kunnen maken. En hier zie je daarvan het resultaat: 'De Heuvelhoeve' ! Een naam ooit bedacht door Luc, de vader van Cédric, voor zijn stal en fokkerij. 

De beslissing om ervoor te gaan was spannend, maar we zijn erg enthousiast om er een succes van te gaan maken!

We kijken er echt naar uit om kinderen hier te zien genieten in een voor hen rustige omgeving. Ze kunnen hier echt kind zijn. Het genieten van buiten zijn, samen spelen en dieren verzorgen is wat wij hopen mee te kunnen geven aan alle kinderen die bij ons op de boerderij komen.

Ook voor kinderen met een beperking of kinderen gevoelig voor prikkels willen we oog hebben en willen we kansen bieden om van onze dieren en omgeving te genieten. 

Hopelijk tot snel bij ons op de Heuvelhoeve!

Groetjes,

Cédric & Maud